Zaljubljeni u 40-tim

22 Dec 2012
Autor Tea
116 pregleda

Na dan zaljubljenih, 14 februara u naše bioskope stiže nova komedija Džada Apatova “Ovako je sa 40” (This is 40), koja na duhovit način govori o životu jedne američke porodice. Priča je smešna, bliska svima na ovaj ili onaj način, apsurdna ali realistična u onoj meri u kojoj i sam život zna da bude takav.

Zaljubljeni u 40-tim

Za film “Ovako je sa 40” se može reći da je porodični projekat, iz razloga što je scenarista, reditelj i producent filma glavnu žensku ulogu dodelio svojoj supruzi Lesli Man, a pored njihove dve ćerke u filmu se pojavljuje čak i njegova baka. “Postoji specifična komunikacija u pravoj porodici. Za razliku od one koja nastaje kad okupite neke glumce koji vežbaju nekoliko dana i onda treba da glume porodicu, moja deca imaju taj prirodan osećaj u sebi. Kada se svađaju u nekim scenama one su zaista iskreno besne“ – izjavio je reditelj nakon premijere filma.

Ovaj film je nastavak komedije “Zaglavilo se” (Knocked Up), u kome se Pit i Debi bliže prekretinici u svom životu. Priča govori o bračnom paru koji se bliži četrdesetim godinama a koji mora da otkrije kako da oprosti i zaboravi. Oni i njihove ćerke Šarlot (Ajris Apatov) i Sejdi (Mod Apatov), na komičan način dolaze do otkrića šta je potrebno da bi jedna porodica skladno živela. Kroz tri nedelje njihovog života zabavljećemo se kroz niz zavrzlama i izazova koji taj poduhvat zvani brak sa sobom nosi, od seksa i ljubavi, poslovnih uspeha i teškoća, starenja roditelja kao i sazrevanje dece. U ovoj komediji brak je spoj mašte i inteligencije, ljubavi i afektnih trenutaka kad su supružnici u stanju da poubijaju jedno drugo. A ko u svom braku nije ovakve momente?

Glavna muška uloga pripala je Polu Radu koji je našoj publici poznat iz TV serije „Prijatelji“. U ostalim ulogama Džon Litgov, Megan Foks, Džejson Sigel i dr.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Tagovi članka

Kategorije

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru