Reč urednika

Nismo samo još jedan online magazin. Razlikujemo se po tome što nas ne zanima ništa što je trenutna, dnevna senzacija. Toga je i previše, svuda oko nas. Inspiriše nas lepota prirode, ljudi koji nisu pravljeni po kalupu, i poneka smejurija koja nam oboji dan u šareno.

Odlučili smo da u svetu koji šljašti, vrišti i urla za sebe i svoje prijatelje stvorimo mali univerzum koji će nas svakodnevno podsećati da život nije politika, estrada i reality show, nego uzbudljiva avantura u kojoj je izbor lepih stvari i ozbiljnih tema nepresušan.

Nismo školovani za plasiranje informacija i ne oblikuju nas lukavi magovi savremenih medija. Njihova filozofija u našem univerzumu nema težinu. Uživamo u druženju koje ovaj koncept razmene priča nudi, pa smo poverovali da će možda još nekom biti zanimljivo. Ako vam se nešto i dopadne, podelite to sa prijateljima.

Dobro nam došli,
Vojin Petrović, Glavni i odgovorni urednik

Potvrdite

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2019
>
<
Septembar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Poslednji komentari

Misao dana

Kad jedno određeno stanje počne da vas muči, da postaje neizdrzljivo, nemojte stajati u mestu, jer bolje neće biti, još manje pomisljajte na bežanje natrag, jer se od toga pobeći ne može. Da biste se spasli, idite napred, terajte do vrhunca, do apsurda. Idite do kraja dok ne dotaknete dno, dok vam se ne ogadi. U tome je lek. Preterati, znači isplivati na površinu, osloboditi se. To važi za sve: za rad, za nerad, za poročne navike kojih se stidite a kojima robujete, za život čula, za muku duha.

Ivo Andrić

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru