Još jedan „nered” Doktor Hausa

20 Dec 2012
Autor Tea
167 pregleda

Jedna od naših omiljenijih filmskih glumica, Branka Katić, doputovala je u Beograd sa svojim mužem Džulijanom Farinom, kako bi zajedno prisustvovali beogradskoj premijeri njegovog filma „Ćerka najboljeg prijatelja“ (The Oranges).

Još jedan „nered” Doktor Hausa

U bioskopu „Cineplexx” (TC Delta City) noćas je naša publika uživala u najnovijoj komediji engleskog reditelja Džulijana Farina, veterana dokumentarnih i televizijskih programa kao što su „Entourage” i „Big Love”.

Siže filma najkraće rečeno je: Dve porodice a jedan veliki nered. Publika se slatko smejala porodicama Voling i Ostrof, komšijama i dugogodišnjim prijateljima čije monotono svakodnevno druženje razbija buntovna ćerka Nina. Univerzalnu temu o odnosu majke i ćerke, mužu i ženi, porodici i prijatelju, Džulijan je izveo filigranski precizno, s jedne strane duboko dirajući naše emocije a sa druge izazivajući gromoglasan smeh u bioskopu.

Ogroman doprinos ovoj komediji je dao i odličan izbor glavnih protagonista filma, među kojima je svakako na prvom mestu Hju Lori, britanski komičar poznat po ulozi neodoljivog mizantropa iz serije „Doktor Haus”. “On ima jedinstveni spoj šarma, inteligencije, lakoće igranja i ne postoji ništa predatorsko u njemu. Ako biste osetili Dejvidovu pojavu baziranu na želji i seksualnosti, cela stvar bi bila destruktivna” – rekao je reditelj. Oca, koji iz sve snage želi da odbrani čast svoje ćerke, musketarski igra Oliver Plat, našoj publici poznat po filmu “The Three Musketeers“.

Branka Katić kaže da se njen suprug odomaćio u Srbiji. Njena baka ih je sačekala sa sarmom koja se Džulijanu baš dopala. Osim par rečenica, reditelj još uvek ne govori srpski jezik, ali se Branka nada da će ga ona i njihovi sinovi Luij i Džon uskoro i to naučiti.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru