Nema više foliranja u seksu – garderoba govori sve!

27 Feb 2014
Autor Tea
533 pregleda

Sudeći po modnim kreatorima, uskoro više neće biti moguće foliranje seksualnog uzbuđenja. Garderoba koju nosite će umesto vas jasno pokazati da li vas partner uzbuđuje, ili ne.

Nema više foliranja u seksu – garderoba govori sve!

Seksualnost je aspekt ljudskog života koji, bez obzira na to da li priznajemo sebi ili ne, značajno opredeljuje način na koji doživljavamo sebe i svoju okolinu.

Holandski dizajner Dan Rosgard je osmislio odeću koja pokazuje naša najskrivenija osećanja. Ona će pomoći ženskom polu da prevaziđe nedostatak seksualnog samopouzdanja i stidljivost, a muškarcima da budu sigurni da su na pravom putu i da njihova dama ne folira seksualnu privlačnost.

Često iz straha da će seksualna privlačnost biti smešna, glupa ili perverzna, partneri se ne usuđuju da takva osećanja iskažu jedno drugom, a kako u svemu ostalom imaju dobru komunikaciju, nežniji pol često folira orgazam zbog “mira u kući”. Ovaj tim je došao do rešenja – garderoba sve govori.

Intimacy 2.0 je novi koncept koji koji vam omogućava da ovaj problem rešite bez verbalne komunikacije. Vaša garderaba će vizualno otkriti sve!

Ideju za ovakvu odeću Rosgard je dobio slučajno, kada mu je u poseti proizvođača elektronskih uređaja pažnju privuklo “smeće tkanina” koja se iz bele pretvarala u prozirnu. Na toj bazi je osmislio odeću od kože i “pametne prozirne e-folije” koja će kao odgovor na otkucaje srca onoga koji je nosi postajati prozirna. Haljina funkcioniše po principu senzora koji su ugrađeni u material, a koji prepoznaju telesne simptome kao što je znojenje i ubrzani rad srca. Na ovaj način, muškarci će konačno moći da budu sigurni da li se i koliko dopadaju svojoj partnerki.

Ova futuristički kreirana haljina je postala zanimljiva kompaniji Luj Viton, što bi moglo da znači da će se uskoro pojaviti i na našem tržištu.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru