Mala crna haljina

10 Aug 2012
Autor S*N*
364 pregleda

Odavno se smatra da svaka žena u svom ormanu mora imati tu famoznu malu crnu haljinicu. Trendovi se menjaju ali je ona večna. Treba da je jednostavna i elegantna, dužine malo iznad kolena i da se može kombinovati i uklapati u sve prilike.

Za popularnost ove haljinice je odgovorna Coco Chanel. Ona je stvorila tu jednostavnu haljinu bez detalja koja se može nositi nekoliko sezona u različitim prilikama bez bojazni da li ćete biti u trendu.

Za glamurozne prilike dovoljno je da jednostavnost haljine razbijete upadljivim nakitom. Niska bisera savršeno pristaje.

Za opuštene izlaske odlično se uklapa sa nekom ešarpom svetle ili jake boje. Uz to ravna obuća ili baletanke i tašna jednostavnog kroja. Spremni ste za švrljanje i kaficu sa prijateljicama. Opuštenu varijantu dobijate i ako je nosite kao tuniku uz helanke ili uske farmerice.

Za posao i poslovne sastanke dodajte samo sako ili bolero. On može biti neupadljiv ili u nekoj jakoj boji koja je trenetno u trendu. Izgledaćete sofisticirano i moderno.

Kada želite da izgledate seksi i zavodljivo dovoljno je da obujete visoke potpetice i uklopite nešto elegantniju tašnicu.

Za šik izgled svoju malu crnu haljinicu ukrasite kaišom ili uklopite neki veliki, upadljivi broš.

Kako je god nosile i uklapale, u maloj crnoj haljinicimožete izgledati poput holivudske dive.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru