Zabava može da počne

15 Nov 2012
Autor Tea
61 pregleda

Beogradska Kombank Arena je spremna za još jednu nezaboravnu žurku na ledu.

Dizni na ledu vampredstavljaZabava počinje” koja će od 15-18 novembra arenu pretvoriti u pravu ledenu dvoranu iz sveta bajki, praznika i zabave.

Diznijevi junaci i naši mališani će narednih dana zajedno slaviti sve praznike u godini. Uz neverovatan spoj umetničkog klizanja i akrobatike, “Dizni na ledu” i ove godine nudi spektakularnu zabavu punu iznenađenja.

Zabava može da počne

Predstava će nas voditi kroz uzbudljive događaje kao što su kraljevski bal zaljubljenih sa najnovijom princezom Tijanom, vesela nerođendanska žurka sa Alisom i Ludim Šeširdžijom,  zabava na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim negativcima Diznijevih crtaća i havajski odmor sa Lilo i Stičom.

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment, publika će otići do najdaljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zaključani ispod mora, ali u jednom magičnom momentu, princ Erik razbiće Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase Uspavanu lepoticu Ružicu, princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana ostvaruje svoje želje da poseduje restoran u Nju Orleansu, Jasmin otkriva ceo novi svet sa Aladinom a Snežana pronalazi pravu ljubav.

"Dizni na Ledu" vas vodi na put kroz večite priče o inspirišućim princezama i njihovim herojima. Fokusirajući se na momentima kada se princezini snovi ostvaruju. Ovaj spektakl na ledu koristi živu muziku, blistave kostime, dramatične koreografije i svetlosne efekte,  tako da vas uvodi u jedno novo, čarobno iskustvo koje će vam oduzeti dah.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru