Mikijeva mađioničarska predstava na ledu

01 Feb 2013
Autor Tea
127 pregleda

„Mikijeva magična predstava“ vas u potpuno novoj dimenziji, od 7. do 10. februara u Kombank Areni u Beogradu, vodi kroz svet omiljenih bajki. Ovoga puta diznijevim junacima pomažu sjajni mađioničari koji će naše mališane, na spektakularan način, voditi putem čarolije i magije.

Mikijeva mađioničarska predstava na ledu

U novembru prošle godine u Beogradu je održan svetski spektakl “Dizni na ledu - zabava počinje”, koji je Arenu pretvorio u pravu ledenu dvoranu sveta bajki, praznika i zabave, a našu publiku oduševio.

Ovog puta, Disney on Ice će junake iz svojih najpoznatijih filmova, predstaviti na potpuno nov, mađioničarksi način. Naime, produkcija Feld Entertainment je sada pored glumaca i akrobata, angažovala i sjajne svetske mađioničare koji će svojom magijom i trikovima na oči publike izvoditi neverovatne čarolije.

Uz pomoć čarobnog štapića mađioničara Majkla Barona (Michael Barron) Pepeljugina pocepana, stara haljina će se u deliću sekunde pretvoriti u prelepu balsku haljinu, princeza Jasmin će lebdeti u vazduhu a začarane metle će pomagati Mini da sredi lom koji su napravili njeni prijatelji. Master mađioničaru Miki Mausu će u ovim čarolijama pomagati Dobre vile, Ludi Šeširdžija, kao i njegovi dobri prijatelji Paja i Šilja.

“U svakoj predstavi koju radimo, pokušavamo da iznenadimo očekivanja publike,” rekao je reditelj Džeri Bilik (Jerry Bilik). “Sa širokim opsegom iluzija vodimo publiku na mesta koja nisu ni zamišljali. Od trenutka kada počne magija na sceni, budite spremni na vizuelna iznenađenja u ovom jedinstvenom Dizni iskustvu.”

Kada se pridružite vašim omiljenim drugarima, ne samo da ćete prisustvovati posebnoj svečanosti punoj zabave, iznenađenja i spektakularnog nastupa, već ćete dobiti priliku da zajedno sa mađioničarima izvodite neverovatne čarolije.

Ova jedinstvena družina i ovog puta priređuje nezaboravnu žurku za sve uzraste, žurku na kojoj publika uči kako da otkrije magiju u sebi i svuda oko sebe a zbog koje i sama Diznijeva magija dobija jedno novo značenje.

Foto: eventim.rs

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru