Čudo od deteta, Lenja Šilovski

24 Jul 2014
Autor Tea
953 pregleda

Nikada nije išao na časove, niti ga je iko podučavao, a ipak je sa samo 4 godine postao najmlađi bubnjar koji je nastupao sa Novosibirskom filharmonijom.

Čudo od deteta, Lenja Šilovski

Mada Leonid - Lenja Šilovski jedva nogicama dohvata pedalu bas bubnja, kada se predstavio ruskoj publici u šou programu „Minut slave“ svojim urođenim telentom je osvojio sve simpatije javnosti i pohvale stučnjaka.

Ukoliko stavi slušalice na uši da ne bi uznemiravao komšije, roditelji ovog dečaka puštaju da elektronske bubnjeve svira koliko god to sam želi.

„To je dar od Boga. Lenju nikada niko nije učio da svira. Dovoljno mu je da vidi i čuje ono što drugi rade, pa da to bez problema ponovi“ – kaže njegov otac Denis.

Ne čudi što ovaj simpatični četvorogodišnjak, koji jedva izviruje iza činele, danas sa svih strana dobija pozive da nastupa. Njegova ljubav prema bubnjevima i neverovatan talenat su ga doveli do toga da je nastupio sa Novosibirskom filharmonijom na proslavi povodom 20 godina od osnivanja.

Da je već sada ozbiljan profesionalac govori činjenica da je tokom nastupa ispustio palicu, ali ga to ni malo nije pokolebalo da se vrati u pravi ritam i izvede završnu solo deonicu zbog koje ga je publika gromoglasno pozdravila. Koliko je Lenjina ljubav prema bubnjevima velika vidi se na kraju nastupa kada mali bubnjar prosto ne shvata zašto mora da prestane da svira.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru