Scene seksa u filmu

09 Oct 2014
Autor Tea
1558 pregleda

Jedno od pitanja koje izaziva večitu debatu fanova je da li je seks na filmu stvaran ili ne i da li tokom snimanja intimnih trenutaka glumci zaista vode ljubav ili je sve to samo gluma?

Može li se erupcija strasti dogoditi u trenutku kada reditelj uzvikne „akcija”, ili tu ipak mora još nešto da postoji?

Scene seksa u filmu

Neki glumci priznaju da su tokom snimanja erotskih scena uživali, neki te trenutke ne žele da komentarišu, dok se neki odriču svake intime. Gde je istina?

Ekipa filma „Stretch” čija se premijera očekuje narednih dana u SAD, odlučila je da svojoj publici prikaže kako zaista izgleda snimanje scena seksa u mejnstrim filmovima. Objavili su video u kome se vidi na koji način su Patrik Vilson i Bruklin Deker snimali intimne scene.

Da bi uspeli da se opuste pred celom filmskom ekipom, oni su zbijali svakakve šale, a u pauzama dok su tehničari popravljali kadar se čuo glas reditelja koji uzvikuje: „Super! To je bilo odlično! Još jednom uradite isto to i kunem se da onda imamo sve. To je bilo mnogo seksa. Odličnog seksa!”

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru