Ministar Komić postao profesor sreće

17 Oct 2012
Autor Tea
173 pregleda

Prof.dr Jasmin Komić, ministar nauke i tehnologije u Vladi Republike Srpske, oduševio je fanove legendarne grupe Deep Purple, a potom i ceo svet!

U interpretaciji ovog bosanskog “Vojnika sreće”, pesma “Soldier of fortune” se našla na najvećoj oficijelnoj Internet stranici benda “Deep Purple” a oduševljeni fanovi su profesoru Komiću, u komentarima ispod video snimka na YouTubu, dodelili nadimak "Professor of Fortune".

Ministar Komić postao profesor sreće

Ministar Komić je, gostujući na OBN televiziji u emisiji Telering, prikazao svoje gitarsko umeće kao i sjajnu vokalnu sposobnost. Dok je svirao i pevao vanvremensku baladu “Soldier of fortune”, sigurno nije ni u najluđim snovima mogao da pomisli da će baš po tom trenutku ostati zabeležen u istoriji kao jedini ministar koji je postao fan najtvrdokornijih administratora internet stranice "Highway Star".

Odmah nakon emitovanja Teleringa, snimak je postavljen na YouTube stranicu gde su ga i otkrili oni koji prate svaku sitnicu vezanu za čuveni bend. Čuvši glas profesora Komića, administratori su odlučili da snimak podele sa auditorijumom koji čini najveću bazu fanova, tako da je do sada gledanost ovog snimka već premašila cifru od 55.000 pregleda, što iz minuta u minut raste.

U ovim teškim ekonomskim trenucima u kojima naši ministri pevaju Miljacku i posećuju koncerte novokomponovanih pevačica, trenucima kada se čini da smo upali u totalnu političku melanhoniju i da više ni jedan političar nekim svojim gestom ne može da nas obraduje, profesor Komić zaslužno osvaja titulu “Profesora sreće”. Nadamo se da će mu se uskoro sreća ponovo osmehnuti i da će mu pripasti još jedno veliko priznanje za koje je predložen, a to je Nobelova nagrada za mir.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru