Piletina sa senfom i jogurtom

Vrlo ukusno i niskokalorično jelo. Brojni začini u marinadi daju specifičan ukus mesu, i čine ga mekim i sočnim.

Postupak:

500 gr. piletine (file) iseći na manje komadiće i ostaviti 1-2h u marinadi (može i preko noći, u frižideru, u zatvorenoj posudi).

Marinada: 2 kašike ulja, kašika mešavine začina, kašičica karija, pola kašičice bibera, izgnječena 3 čena belog luka, 1 kašičica mlevene paprike.

Propržiti meso oko 5 minuta, dodati 2dcl jogurta i 2 kašike senfa, poklopiti i kuvati na vrlo tihoj vatri još nekoliko minuta. Dodati so po ukusu.

Služiti toplo uz prilog od povrća.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Januar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Poslednji komentari

Misao dana

Oprosti. Bila je to najljepša riječ koju je moglo pronaći njegovo kukavičko poštenje. Tako me srećno skinuo sa savjesti i prijateljski ispratio u prošlost.

Meša Selimović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru