Reč urednika

Nismo samo još jedan online magazin. Razlikujemo se po tome što nas ne zanima ništa što je trenutna, dnevna senzacija. Toga je i previše, svuda oko nas. Inspiriše nas lepota prirode, ljudi koji nisu pravljeni po kalupu, i poneka smejurija koja nam oboji dan u šareno.

Odlučili smo da u svetu koji šljašti, vrišti i urla za sebe i svoje prijatelje stvorimo mali univerzum koji će nas svakodnevno podsećati da život nije politika, estrada i reality show, nego uzbudljiva avantura u kojoj je izbor lepih stvari i ozbiljnih tema nepresušan.

Nismo školovani za plasiranje informacija i ne oblikuju nas lukavi magovi savremenih medija. Njihova filozofija u našem univerzumu nema težinu. Uživamo u druženju koje ovaj koncept razmene priča nudi, pa smo poverovali da će možda još nekom biti zanimljivo. Ako vam se nešto i dopadne, podelite to sa prijateljima.

Dobro nam došli,
Vojin Petrović, Glavni i odgovorni urednik

Potvrdite

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Septembar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Poslednji komentari

Misao dana

Važno je obrazovanje, važne su neke vrednosne, moralne norme, ali one se ne prenose savetovanjem nego načinom življenja. Možda su to danas prevaziđene kategorije. Možda, ali ja ne znam, ne mogu da sagledam ni život ni realnost bez toga. Ipak postoje ustanovljene ljudske vrednosti bez kojih ne može da bude ni napretka u društvu, ni zadovoljnog, ispunjenog pojedinca.

Predrag Miki Manojlović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru