Pileći file u jogurtu

Autor Naši recepti

Potrebno: 1kg pilećeg filea, 100 gr. prezli, 200 gr. rendanog kačkavalja, peršun (svež ili sušen), 5 dcl jogurta, kari začin, so, biber

Priprema: Pileći file posoliti, pobiberiti i posuti karijem po želji. Uvaljati ih prvo u jogurt, a potom u mešavinu prezli i rendanog kačkavalja i poređati u nauljeni pekač. Pomešati ostatak jogurta sa sirom i prezlama i preliti preko mesa. Peći prekriveno folijom oko 30 min, i još 20-tak minuta bez folije dok ne porumeni.

 

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Lakše se neke strasti sasvim odreći, nego u njoj biti umeren.

Friedrich Nietzsche

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |