(ne)Pohovana piletina

23 Jul 2012
Autor Mirjana
812 pregleda

Sjajan recept da uštedite dosta kalorija, a ne lišite sebe ukusa pohovanog mesa. Umesto standardnog procesa pohovanja, brašno- jaja- prezle- vrelo ulje, pokušajte sledeće: Umutite samo belanca tako da zapene, ali ostanu tečna. Malo ih posolite.

(ne)Pohovana piletina

Uvaljajte šnicle od pilećeg filea u umućena belanca, pa u prezle pomešane sa kašikom susama. Poređajte u vatrostalnu tepsiju podmazanu sa vrlo malo ulja i pecite 20-25 minuta (dok ne porumene) na 200C. U toku pečenja jednom okrenite šnicle. Ukus je isti kao kad se pohuje klasično. Čak i malo bolji.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Tagovi članka

Kategorije

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

4 komentara

 
sandra, 24 Jul 2012

e ovo mi zvuci vrlo interesantno, da znas da cu probati

Odgovori
 
Voxxx, 24 Jul 2012

I ja ću bez pogovora da napravim slično :) mljac mljac

Odgovori
 
Kalina, 24 Jul 2012

/me like ovaj recept, odlican je :)

Odgovori
 
Sandra, 26 Jul 2012

Iprobala recept. Odusevljena sam. Piletina nije suha, fino je hrskava, i bez trun masnoce. Uz prilog sam skuhala krompir na kockice i prelila umakom od paradajza ( šalša )

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru