Srbin u SAD uhapšen tokom proslave Božića

08 Jan 2014
Autor Tea
425 pregleda

Mada je uredno dobio dozvolu od policijskih zvaničnika da tokom proslave pravoslavnog Božića ispali par hitaca u vazduh, Srbin je uhapšen zbog panike komšija u Istočnom Pensborou.

Srbin u SAD uhapšen tokom proslave Božića

Kada je tokom proslave pravoslavnog Božića pravoslavac ispalio ćorke u vazduh ispred svoje kuće, u policijskoj stanici su se usijali telefoni uplašenih komšija. Tek posle trećeg izlaska policije konačno je otkrivena osoba koja je bila razlog panike. Dok mu je narednih Stiv Koverdejl čitao optužbe, on se branio rečima: Srećan srpski Božić!

Nakon intenzivne policijske istrage, nisu pronađeni nikakvi dokazi u vezi ilegalniih radnji, a uhapšeni je imao dozvolu za slavljenički plotun s tim da to učini noću kako ne bi uneo paniku u obližnjoj školi i vrtiću, što je i učinio. Kako ta informacija nije preneta policajcima koji su bili na dužnosti, usledilo je hapšenje.

Utrvđeno je da slavljenik ničim nije ugrozio bezbednost građana, pa protiv njega nije podignuta krivična prijava, a slavlje se nakon 22h nastavilo ali u njegovom domu.

Na pitanje novinara da li je pucanje iz pištolja tradicionalan običaj tokom proslave rođenja Isusa Hrista, zbunjeni narednik Koverdejl nije znao odgovor.

Izvor: Pennlive.com

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru