Pet zlatnih Lozničanki

04 Apr 2013
241 pregleda

U Bačkom Petrovcu, 31.3.2013. godine, održano je Otvoreno prvenstvo Vojvodine u BENCH PRESS-u. Na ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u POWERLIFTING-u, takmičila se i ekipa iz Loznice „Lady Gym“ osvojivši zlatni pehar za najbolju ekipu.

Pet zlatnih Lozničanki

Sve devojke koje su se takmičile: Nevenka Lekić, Anita Ilić, Aleksandra Mitrović, Tamara Bradonjić, Mila Jakovljević i pojačanje iz Novoga Sada Ljudmila Nasova, osvojile su zlatne medalje. Na ovaj način Lozničanke su se kvalifikovale za Evropsko prvenstvo koje će prvi put biti organizovano u našoj zemlji na Staroj Planini od 20.-25. maja ove godine. Da nije bilo lako doći do zlata, govori i činjenica da je učestvovalo 76 takmičara iz Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore.

Devojke iz Loznice imale su čast da se fotografišu sa Radetom Savićem, aktuelnim Evropskim i svetskim prvakom i rekorderom, koji važi za najsnažnijeg takmičara, i takmičara sa najvećom podignutom težinom.

Sa velikim entuzijazmom, u nadi da će svoje sugrađane i sve nas obradovati sa još puno medalja, Lozničanke vredno nastavljaju pripreme. Njihov trener Aleksandar Lekić ima u njih veliko poverenje i nada se da će imati puno uspeha u nastupajućim takmičenjima, i na taj način pokazati da su ne samo najjače u Srbiji, nego da mogu da se nose i sa ozbiljnim Evropskim takmičarkama.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

1 komentara

 
Ana, 06 Apr 2013

Svaka čast devojke, navijamo za vas najstrašnije!

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru