14. po redu "Trofej Beograda"

25 Nov 2013
406 pregleda

gost autor: Dušan Alilomov

U subotu, 23.11. na stadionu Partizana održan je 14. po redu "Trofej Beograda", tradicionalni turnir koji je ove godine okupio 10 ekipa. U do sada najboljoj organizaciji na ovim prostorima najbolji rezultat ostvarila je ekipa Beograda koja je na taj način odbranila ovaj trofej.

14. po redu

Oduševljenje kod svih prisutnih izazvali su članovi grupe "Beogradski sindikat" koji su se odazvali pozivu organizatora - Savezu Beograda za dizanje tegova i svečano otvorili takmičenje iskoristivši priliku da ukažu na prave vrednosti individualnog sporta i onih koji se njime bave. Po prvi put na "Trofeju Beograda" viđena je borba u konkurenciji dama. Najbolji rezultat ostvarila je Silvana Vukas, član beogradskog kluba “Sport Active”.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru