Najskuplja dečija igračka na svetu

16 Apr 2014
644 pregleda

Napravljen po modelu legendarnog automobila koji je James Bond vozio 1960-tih, Aston Martin DB Junior je svakako jedna od najmoćnijih dečijih igračaka ikad. Nažalost, cena od 27,000$ znatno ograničava broj dece koja će u njemu uživati.

Najskuplja dečija igračka na svetu

Kabriolet dug 2,5m je potpuno funkcionalan. Pokreće ga benzinski motor od 110cc i razvija brzinu od skoro 80km/h. Roditeljima je dostupna opcija podešavanja kojom mogu da ograniče maksimalnu brzinu na mnogo manju i tako spreče mališane da prave haos po stazama.

Deci, naravno, nije dozvoljeno da se sa svojim Aston Martinom uključe u javni saobraćaj, ali je DB Junior i pravljen za one čiji su privatni posedi dovoljno veliki da sve performanse autića mogu doći do izražaja.

Pošto igračke plaćaju odrasli, treba ih ubediti da toliki novac nije bačen. Proizvođači su se dosetili da ponude mogućnost naručivanja Juniora koji je identična kopija pravog Aston Martina koji već poseduju stariji članovi porodice. Pravi način da im kažu „ovo nije samo igračka, ovo je stil života vaše porodice“.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru