Porodica Simpson u Lego izdanju

14 Jan 2014
335 pregleda

Danska kompanija Lego najavljuje da će početkom februara plasirati na tržište Simpsons set koji sadrži rasklopivu kuću (sa garažom) i figurice Homera, Mardž, Lise, Barta i Megi Simpson, kao i njihovog komšije Neda Flandersa.

Porodica Simpson u Lego izdanju

U prizemlju kuće se nalaze kuhinja i dnevna soba. Sve prostorije su opremljene do najsitnijih detalja. Kuhinja sadži šporet, sudoperu, radne elemente, trpezarijski sto sa stolicama i svo posuđe koje se može naći u svakom domaćinstvu, od čaša i tanjira, preko lonaca i tiganja do miksera.

U dnevnoj sobi se nalazi kauč, neizostavni TV pred kojim se porodica okuplja, telefon, tepih, klavir. Na spratu se nalaze spavaće sobe sa prepoznatljivim rekvizitima svakog člana porodice.

Garaža u kojoj je parkiran porodični automobil je snabdevena radnim stolom i alatom, ali služi i kao ostava za usisivač i metle. Lego je mislio i na boravak Simpsonovih u dvorištu, tako da u paket ulaze i ležaljke, roštilj i kolica.

Kao drugi deo saradnje kompanije Lego i Fox televizije, na kojoj se emituje ova serija, najavljuje se specijal u kojoj su glavni likovi upravo od lego kockica.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru