Na pomolu novi Gangnam Style hit?

14 Jun 2014
Autor Tea
292 pregleda
Na pomolu novi Gangnam Style hit?

Baš kada se učinilo da je "Gangnam Style", koji je u rekordnom roku prešao milijarditog gledaoca sajta Youtube, pomalo dosadio, čini se da sa ovog prostora u istom ritmu, ali malo drugačije, dolazi novi svetski hit.

Potukavši prethodnog rekordera na Youtube za spot pesme "Baby" Džastina Bibera, južnokorejski video spot za "Gangnam Style" - PSY je došao na sam vrh gledanosti na ovom sajtu. On danas beleži preko 2 miliona gledalaca.

Kada se učinilo da je ovaj stil svima pomalo dosadio, ples koji je inspirisan pesmom “Ear Attack”, postaje pravi internet hit. Čini se da su Badkiz neodoljivim šarmom osvojile srca svetske publike.

Slično kao za Farelovu pesmu “Happy”, ples koji su ovom pesmom one trasirale, postao je pravi internet hit, a ljudi širom sveta pokušavaju da snime što kreativniju verziju.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru