Iskreno – Vlado Georgiev

07 Jun 2013
Autor Tea
1033 pregleda

Sa roditeljima, prijateljima i obožavaocima u prepunom „Colonial Sun“ klubu, Vlado Georgiev je proslavio svoj 37-mi rođendan i promovisao kompilaciju njegovih životnih epizoda kroz novi album „Daljina“. Kao i uvek, barba „Iskreno“ „Živi sad“, „Može sve“ čak i „Ako mu loše krene“.

Iskreno – Vlado Georgiev

Pozdravivši goste, izvinio se što su toliko dugo čekali na novi album, uz obrazloženje da nije želeo da ga objavi dok ne bude skroz zadovoljan. Kako je sam rekao, u proteklim godinama on je snimio preko 40 pesama, ali je za ovaj album izabrao 12 koje savršeno odgovaraju njegovom trenutnom životu. Nakon toga su odjeknule melodije pesama koje su na prvo slušanje osvojile publiku, sa scenskim efektima, koji su čini se i njega samog u jednom trenutku simpatično iznenadili.

Simbolično, otpevao je i pesmu „ Ako ikad ostarim“ nakon koje je, sa mnogo ljubavi pozdravio svoje roditelje uz duhoviti komentar svom ocu: „Tata, sam si rekao da je ovo najbolja pesma koju sam napisao“.

Prisutne je oduševila pesma „Iskreno“, u kojoj je povremeno umesto mikrofona koristio megafon. Čini se da će ova pesma poput " Do svitanja" ostati kako u ušima tako i u srcu onih koji je prvi put čuju.

Onda je stigla torta, na kojoj su se umesto svećica vijorili njegovi izdati CD-ovi, propraćena rođendanskom pesmom koju su pevali njegovi fanovi, a on je taj trenutak iskoristio da napravi fotku koju je odmah objavio na twitteru. Tada se obratio i zabrinutoj mami sa rečima da nije ovisnik od interneta, već da je sve to jedna šala i lep način da sa drugima podeli dati trenutak.

Vlado Georgiev nikada neće ostariti, on iskreno može sve pa i onda kada mu loše krene. Rođendanska žurka se nastavila " Do svitanja".

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

2 komentara

 
MIKI, 08 Jun 2013

Vlado je jedan sjajan, natprosecno sposoban, inteligentan i sa puno stila. Superioran, svoj, a istovremeno običan i nepretenciozan, bez imalo kompleksa. "Iskreno" je sjajna pesma!

Odgovori
 
Tijana, 08 Jun 2013

Divna pesma, ubih se da je nadjem na youtube, ali ima samo neki los snimak sa koncerta u Becu! Pomagajte kako da dodjem do nje?

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru