Masters of Dirt u Beogradu

04 Mar 2013
138 pregleda

Ljubitelji ekstremnih sportova imaće priliku da prisustvuju jedinstvenom spektaklu „Masters of Dirt“ (MOD), koji će se u okviru turneje po istočnoj Evropi održati i u Beogradu u Kombank areni 6. aprila.

Masters of Dirt u Beogradu

Najbolji ekstremni sportisti će učestvovati u šou programu koji podrazumeva spoj specijalnih efekata i muzike sa vožnjom bicikala, motora, automobila, motornih sanki i kvardova. Samo najbolji vozači sveta mogu da postanu članovi MOD-a i zovu ih gladijatorima 21. veka. Spektakl je propraćen i nezaobilaznim gutačicama vatre i dj-evima.

Zahvaljujući različitom broju ekstremnih i slobodnih sportskih tačaka u predstavi, „Masters of Dirt“ je najveći „Freestyle“ događaj na svetu. Za MOD virtuoze kao da zakoni fizike ne važe. Kad ih gledate prosto se pitate vozi li on motor ili motor vozi njega. Izvode vratolomije koje su iz godine u godinu sve opasnije, a koje su obavezni deo njihovog programa.

„Masters of Dirt“ su u februaru nastupali u Beču i tom prilikom je dvorana tri večeri za redom bila dupke puna a publika oduševljena nastupom i rekordom kada je najveći broj vozača (od 41 čak 40 uspešno) izvelo „backflip“ (salto unazad) u formaciji jedan za drugim.

"Nikada nismo bili u Beogradu i jedva čekam da vidim kako će publika reagovati. Šou nikada nije isti, uvek uvodimo neke novine. Počeli smo sa ovim spektaklom još 2003. ali nikada nisam ni sanjao da će ovo postati najveći šou ekstremnih sportova na svetu" - kaže čovek koji stoji iza ovog spektakla Džorž Fečer i dodaje da je prostor u Beogradu mnogo veći nego u Beču, pa će vozači imati više mesta za izvođenje različitih trikova.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru