Spektakl Masters of Dirt u Beogradu

08 Apr 2013
112 pregleda

Članovi ekipe Masters of Dirt su sinoć održali spektakl u Kombank areni u Beogradu demonstrirajući svoje akrobatske veštine na motorima, biciklima, kvadovima i motornim sankama.

Spektakl Masters of Dirt u Beogradu

Najbolji takmičari iz Italije, Češke, Sjedinjenih Američkih Država, Španije, Portugalije, Norveške i Slovenije su podigli beogradsku publiku na noge, a zvezda večeri je svakako bio trinaestogodišnji Matej Cesak, najmlađi "freestyle" motokros vozač na svetu. Beogradska publika je ovacijama reagovala na vratolomije pod nazivima Cliff-hangers, Tsunamis, Tail Whips, Triple Tail whips, Back flips, Under flips, Front flips, Double Front flips. Ceo događaj je pratila muzika di-džeja Mosakena, pirotehnički efekti, a atmosferu su dodatno zagrevale devojke iz grupe “Fuel Girls” plesom sa plamtećim štapovima i bljuvanjem vatre.

Osim što je nastup kasnio 30 minuta, a pauza trajala 15 minuta duže nego što je predviđeno, ne možemo da se otmemo utisku da M.O.D. nije nastupio u punom sastavu. Petnaestak vozača nije moglo da ponovi rekord iz Beča u kome je njih četrdeset izvelo salto unazad u formaciji jedan za drugim. Sudeći po snimcima iz Ljubljane, Zagreba i Beča, Beograd je dobio tek bledu kopiju prethodnih nastupa.

Bilo je lepo, ali obećanu prašinu nismo gutali.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

2 komentara

 
Voxxx, 08 Apr 2013

A šta ćemo kad smo poslednja rupa na svirali celom svetu, pa čak i ovim motoristima. Ako mogu negde da uštede, to će biti na nama.

Odgovori
 
Ana, 08 Apr 2013

Kod nas svi dodju da otaljaju posao, s' tim, sto pravi profesionalci prepoznaju nasu predivnu publiku i onda proradi u njima sto ljubav prema poslu, sto zelja da ispune ocekivanja... ostali, samo odrade da bi zaradili ogroman honorar znajuci da nigde u javnim medijima niko nece smeti da kaze kako je to bilo samo razocaravajuce druzenje sa publikom.

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru