Laura Dženkinson, devojka sa hiljadu lica

11 Nov 2014
344 pregleda

Mnogi umetnici koriste svoje lice kao platno za slikanje, ali dvadestpetogodišnja Laura Dženkinson (Laura Jenkinson), profesionalni šminker iz Londona, je oduševila svet svojim umetničkim delima.

Laura Dženkinson, devojka sa hiljadu lica

Umetnica je centralni deo ilustracija locirala na usnama, a vešto je integrisala i svoje zube u prepoznatljive portrete junaka iz crtanih filmova ali i iz kompjuterskih igrica. Za svoja remek dela koristi scensku i običnu šminku.

Laurini selfiji su postali pravi hit na društvenim mrežama.

Uživajte!

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Tagovi članka

Kategorije

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru