Kremenkova kuća

19 Jan 2013
569 pregleda

Svi mi koji smo gledali Flinstonove, sigurno smo ponekad maštali da živimo baš u takvom, kamenom domu.

Naravno, sve se završavalo na sklepanim kućama od starog ćebeta ili otpisanih cigli u dvorištu. Filmski producent i glumac Dick Klark, koga su nazivali najstarijim američkim tinejdžerom, ostvario je svoj san i sagradio sebi dom nalik na Kremenkovu pećinu, posle mnogo peripetija oko dozvola.

Kremenkova kuća

WILMAAA, I'M HOME!

Ova zanimljiva kuća se nalazi u Americi u Malibuu na imanju veličine 9.3 hektara i ima neverovatan pogled na Tihi okean, planinu Boney i Los Anđeles. Svi zidovi su nepravilnog oblika, sa mnogo staklenih povšina. Uprkos svojoj veličini, ima samo jednu spavaću sobu, dva kupatila, trpezariju, kuhinju i dnevni boravak, trem i vinski podrum.

Dick Klark je preminuo 18. aprila 2012, a vrednost kuće je procenjena na 3,5 miliona dolara.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru