Previše skupo da bi bilo šala

02 Mar 2014
677 pregleda

Opšte je poznato da se, kad ulažete novac u krupne investicije poput novog stana ili kuće, ne treba voditi prvim utiskom. Dobar prvi utisak nas nekad toliko impresionira da zanemarimo sitne neodstatke, sve dok nam nakon ishitrene kupovine ne postanu krupan problem.

Previše skupo da bi bilo šala

Pogledajte ovu divnu kuću sa komfornim i lepo uređenim dvorištem u Hillingdonu, nedaleko od Londona. Klasična engleska porodična kuća, simbol udobnog života na periferiji, dostupna onima koji su spremni da izdvoje 400,000£, rekli bismo na prvi pogled.

Kada otvorite ulazna vrata, očekuje vas pravi šok! Prethodni vlasnik je, najblaže rečeno, bio veliki poklonik ljubičaste boje. Arhitekte enterijera, koji u svojim savetima potenciraju da unutrašnjost domova ne treba opteretiti sa više od tri dominantne boje, sigurno na umu nisu imali ovih pedeset nijansi ljubičaste. Apsolutno sve u ovoj kući je te boje, od tepiha, tapeta, nameštaja i zavesa, pa do ukrasnih detalja. Kao da prkosi logici, onaj koji je uređivao ovu kuću je odbijao da naruši sklad ljubičastog carstva, verovatno očekujući da to po svom ukusu uradi novi vlasnik.

Da li će se naći neko ko će imati dovoljno hrabrosti da se useli u ovu kuću, još uvek je neizvesno. U međuvremenu, kuća je postala pravi hit u medijima, pa nije nevrovatna ni pretpostavka da je u pitanju marketinški trik smišljen da lansira zastupničku agenciju u sam vrh tržišta nekretnina, u vreme kada je u celoj Evropi promet u znatnom padu.

Posao je olakšan samo onima koji će doći na slavlje novih vasnika povodom useljenja. Sve dok je poklon koji odaberu ljubičaste boje, neće pogrešiti.

izvor: Daily Mail

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru