Kako da je (ponovo) osvojite

25 Sep 2013
766 pregleda

Većina muškaraca, naročito onih koji su u dugogodišnjoj vezi, zaboravlja na sitne pažnje koje ženama itekako znače. Ovaj tekst je namenjen vama, dragi muškarci! Pročitajte ga i primenite bar neki od predloga. Ma koliko vam izgledali blesavo, uspeh neće izostati.

Kako da je (ponovo) osvojite

Poklonite joj cveće

Ne budite cvećka i ne razmišljajte na poznati način "kakvo crno cveće, pa ja sam njeno cveće". Za sve ove godine koje ste proveli zajedno trebalo bi da imate u malom prstu koju vrstu ona najviše voli. Sa crvenim ružama obično nema promašaja. Ipak, buket ne mora da bude skupocen. Biće joj drago i ako usput naberete kiticu poljskog cveća. Ako ona neguje svoje cveće, svakako će se više obradovati biljci u saksiji nego rezanom cveću. Ne zaboravite ono najvažnije, a to je poruka napisana vašom rukom. Neka to bude izjava ljubavi ili neka vaša interna šala. Ni slučajno neka mudrolija koju ste pokupili na internetu ili još gore - cirkularno pismo.

Kuvajte za nju

Ne morate biti posebno vešti u kuhinji, ali se potrudite da to što spremite ipak liči na nešto i vodite računa da kuhinju ne ostavite u totalnom haosu. Napravite romantičnu atmosferu, upalite sveće i sve što uz to ide. Gledate filmove valjda? Onda ovo ne bi trebalo da vam teško padne. I da, ni slučajno ne zaboravite desert!

Recite joj to pesmom

Ukoliko ste bili momak sa gitarom, onda ovo ne bi trebalo da vam padne teško. Ako ste vešti sa rečima, napišite joj pesmu - ako niste, poslužiće i neka već napisana, neka "vaša", za koju vas oboje vezuju nežne uspomene. E sad ono glavno: otpevajte tu odabranu pesmu u javnosti ili pod prozorom i oborićete je s nogu potpuno.

Napišite joj ljubavno pismo

Ništa ne može tako efikasno da rastopi žensko srce kao ljubavno pismo. Podrazumeva se da ga napišete svojim rečima. Ma kako vama izgledalo budalasto ili nezgrapno sročeno, jednostavno ne može da ne urodi plodom.

Odvedite je na mesto gde ste se prvi put sreli

Ili poljubili, ili izjavili ljubav. Ta mesta su značajna za svaki par. Reči "volim te" ni na jednom drugom mestu ne zvuče istinskije i dublje. Ako vam je baš toliko teško da te dve slatke reči prevalite naglas, stavite njenu ruku u svoj džep u kome će pronaći ceduljicu sa ljubavnom porukom. Slatko, zar ne?

Napišite u pesku da je volite

Za ovu metodu je važan faktor iznenađenja, a i ostavlja vam prostor za manevar izvlačenja ako joj se ovaj izraz ljubavi ne dopadne. Dakle, napišite u pesku da je volite dok ona ne gleda. Ako pošizi, recite da pojma nemate kako se to tu stvorilo i svalite krivicu na nekog tinejdžera. Ako reakcija bude suprotna, obavezno se zajedno fotografišite za uspomenu i za naredne generacije.

Budite turisti u sopstvenom gradu

Naoružajte se fotoaparatom ili kamerom i obiđite ZOO vrt, zabavni park, šetajte pored reke ili (ponekad, njoj za ljubav) pored izloga. Spojite uživanciju sa korisnim. Kažu da se šetnjom sagoreva više masti nego vežbanjem u teretani.

Srećno!

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru