Hotel V8, raj za zaljubljenike u automobile

07 May 2016
620 pregleda

Danas sve svetske metropole nude turistima i poslovnim ljudima obilje dobrih hotela. Njihovi vlasnici znaju da u trci za gostima udobnost i komfor smeštajnih kapaciteta, uz prihvatljivu cenu, više nisu dovoljni. Traže se objekti sa jedinstvenim šarmom, nešto što je samo po sebi doživljaj i turistička atrakcija.

Hotel V8, raj za zaljubljenike u automobile

U Nemačkoj, evropskoj prestonici najkvalitetnijih automobila, vlasnici jednog hotela u Štutgartu su odlučili da zaigraju upravo na tu kartu. Umesto da goste upute u muzej automobila, oni su odlučili da im ponude mogućnost da prespavaju u krevetu koji je verna i udobna replika nekog od najpoznatijih svetskih četvorotočkaša.

Luksuzni Hotel V8 sa četiri zvezdice, nazvan po čuvenim osmo-cilindričnim motorima, raspolaže sa 34 sobe. Svaka od njih je uređena u skladu sa posebnom temom, realističnom poput trke Formule 1, benzinske pumpe, mehaničarske radionice, Rute 66, perionice automobila, auto-kampa, ali i futurističkim za one koji vole moderniji dizajn. Deset luksuznih apartmana nude i dodatne sadržaje, poput Cadillac Coupe apartmana koji je verna replika „drive-in” bioskopa, ili Mercedes-Benz apartmana sa zasebnom saunom i raskošno opremljenom terasom na krovu hotela.

Strateški je smešten u neposrednoj blizini Meilenwerk-a u Štutgartu, kvarta gde se nalazi najveća berza klasičnih automobila, kao i prodavnice rezervnih delova i servisi za oldtajmere. Pored prodaje, tu se stalno održavaju okupljanja automobilskih entuzijasta, auto-forumi i muzejske izložbe.

Hotel V8 pored jedinstveno uređenih soba poseduje sopstvenu pivaru i centar za rekreaciju. Ukratko, prava muška pećina koja zaokružuje ponudu automobilskog kvarta Meilenwerk.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru