Danny MacAskill i njegov poligon

26 Jan 2014
268 pregleda

Postoje neki ljudi koji celog svog života vole vedre i drečave boje, ne stide se da se poigraju igračkama, a lice im krasi onaj dečački osmeh, ma koliko godina imali. Jedan od njih je i Danny MacAskill iz Škotske, čuveno ime u svetu ekstremnog biciklizma.

Danny MacAskill i njegov poligon

On je u saradnji sa Red Bull-om, pod čijim pokroviteljstvom inače vozi, snimio kratak, maštovit film "Imaginate" u jedinstveno uređenom ambijentu.

Dvorana Kelvin u Glazgovu je transformisana u poligon sa džinovskim igračkama, na kome je Denny izvodio svoje spektakularne trikove na biciklu. Sve izgleda tako lako, a nije baš tako. Snimanje je trajalo oko dva meseca, šest dana u nedelji. Koliko je njegov duh nesalomiv govori podatak da je ovo prvi Denny-jev izazov posle teške povrede i operacije kičme, u kome neke vratolomije izvodi po prvi put.

Uživajte!

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

1 komentara

 
Plavi Zvekan, 27 Jan 2014

Yeahhhhhh! :)

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru