Da li bi itko mogao odbiti ovakvu prosidbu?

17 Aug 2012
Autor V.B.
88 pregleda

Na svom životnom putu prolazimo kroz mnoge faze: od samog rođenja, prve riječi, koraka, igre, prijatelja, škole, izlazaka, simpatija…pa i prvih ozbiljnijih ljubavi, vjenčanja, osnivanja obitelji . Uostalom, znate već i sami kako kronološki naš život izgleda.

U nekom trenutku nailazimo na svoju srodnu dušu, osobu koju zavolimo svim srcem i poželimo ljubav okruniti brakom. Sama procedura ide otprilike ovako: on potajno kupi zaručnički prsten i čeka najpogodniji trenutak da se baci na koljena i izgovori (preznojavajući se) ono famozno „hočeš li se udati za mene?“. Onda ona iznenađena (kobajagi) prekriva usta da zatomi krik, razrogačenih očiju, hiperventilira i jedva izgovara DA..DA..DA!!! Njemu pada kamen sa srca, rukavom briše znoj sa čela, ustaje i onda se grle, grle, što jače. I ljube se, i sretni su, i trče svima znanima i neznanima objelodaniti vijest. Obitelj, prijatelji, poznanici – svi razdragani, čestitaju, smiju se, tapšu buduće mladence koji su u epicentru pozornosti. Divota.

Sve ovo je tek uvertira u pravo ludilo – organizaciju vjenčanja. Zamislite kolika je to količina stresa. Izabrati vjenčanicu, odijelo, salu, muziku, cvijeće, hranu i sve ono što se podrazumijeva da bi se jedna svadba mogla nazvati uspješnom. Da li će sve proći u redu? GRČ! Neće valjda kum zaboraviti prstenje? GRČ! Hoće li doći do sukoba između posvađanih strana (pošto ih manje-više u većini obitelji ima)? GRČ! Niz takvih pitanja taj dan, koji bi trebao doista biti jedan od onih najposebnijih, pretvara ga u jedan ogroman grč.

Zašto sve mora biti stereotipno? Već kad ulažemo ogromne količine novca onda barem učinimo da to bude zaista događaj koji se pamti.

Kako to profesionalci rade pogledajte u priloženom video klipu. Malo tko bi ostao ravnodušan na količinu mašte i uloženog truda te mogao reći NE.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

4 komentara

 
mikolas, 17 Aug 2012

Divna uvertira za život u bračnoj zajednici...Samo, znaš kakve su žene, ako im se mnogo dopadne, tražiće da im se to ponovi :)

Odgovori
 
Mina, 17 Aug 2012

Glumac iz Portlanda, Isac Lamb, okupio je svojih 60 prijatelja, rodbinu i roditelje da mu pomognu u zamisli da na originalan način zaprosi svoju devojku Amy. Isaac je pozvao Amy da dođe do njegovih roditelja, a tamo ju je dočekao njegov brat koji ju je postavio da sedi u prtljažniku Honde sa slušalicama na ušima. Automobil se lagano kretao niz ulicu, a iza njega su se jedno za drugim pojavljivali njihovi prijatelji, plešući sjajnu koreografiju u ritmu muzike koju je Amy slušala. Najnežnija javna prosidba ikad! http://youtu.be/5_v7QrIW0zY

Odgovori
 
Nevena, 17 Aug 2012

Naprosto ti dodje da se razvedes pa ponovo udas :)

Odgovori
 
Perica, 17 Aug 2012

25 godina sam u braku ! Da sam je odmah ubio , bio bih vec 5 godina na slobodi !!

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru