Provod u autobusu

26 Oct 2014
279 pregleda

Najpoznatiji noćni klub u ruskom gradu Sankt Peterburgu danas je jedan autobus. Barbus Maxi svakako nije običan gradski autobus, već najskuplje, luksuzno opremnljeno gradsko prevozno sredstvo koje krstari ulicama.

Provod u autobusu

Pred kraj svog prošlog života, Barbus Maxi je je bio stari, isluženi Ikarus 280. Grupa ruskih preduzetnika je odlučila da mu podari novi život. Potpuno su ga rastavili, u stilu pop-arta bogato opremili unutrašnjost, a spoljašnjost ukrasili slikama koje podsećaju na negative crno-belih fotografija na kojima su scene svetskih gradova i pinap modela.

Prostor unutar autobusa je ograničen, ali su dizajneri uspeli da uklope sve elemente pravog noćnog kluba - zanimljivu rasvetu, kožna sedišta sa visokim naslonima, televizore, bar i profesionalnu DJ miksetu. Plafon autobusa je obložen ogledalima, zidovi su dekorisani slikama i starinskim telefonima, a rashladne vitrine u kojima se nalazi piće su skrivene u udubljenjima i obložene drvetom da izgledaju kao starinski kovčezi.

Barbus Maxi krstari ulicama Sankt Peterburga i kupi putnike koji uživaju u nesvakidašnjem prevozu do sledećeg odredišta. Pretpostavljamo da je vreme za vožnju u ovom nesvakidašnjem noćnom klubu ograničeno i prilično skupo, jer bi u suprotnom imali problem da se reše putnika kojima se provod previše dopao.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru