Čega se muškarci plaše u seksu?

06 Aug 2012
Autor S*N*
879 pregleda

Žene uvek opterećuje fizički izgled: strije, celulit, višak kilograma kada se upuštaju u seksualne odnose. Što se fizičkog izgleda tiče muškarci su totalno opušteni, a šta je to što njih opterećuje?

Čega se muškarci plaše u seksu?

Upoređivanje

Pitanje koje mnogi muškarci postavljaju sebi je: - Jesam li bolji od ostalih? Nadmetanje je u njihovoj prirodi i oni teško shvataju da ženi užitak u seksu polazi od osećanja i strasti. Zaljubljena žena ne upoređuje.

Ljubomora

Često su muškarci ljubomorni na bivše seksualne partnere i teška srca se mire sa tim da je žena imala život i pre njih. Te ljubomore su zaista uzaludne, nepotrebne, neopravdane i umeju da upropaste vezu.

Izostanak erekcije

Najveći strah muškarca je upravo izostanak erekcije. Mnogi se plaše da ne zakažu baš u ključnom trenutku. To se obično i dešava muškarcima koji se toga plaše jer je to psihički problem a u retkim slučajevima je problem fizičke prirode.

Veličina

Najveći kompleks kod muškaraca je veličina njihovog polnog organa. Nadmetanje i upoređivanje počinje još u detinjstvu i nastavlja se celog života. Međutim, nikako da ukapiraju da veličina nije garancija užitka.

Trajanje

Dužina trajanja seksa uopšte nije bitna  i takođe nije merilo kvaliteta. Muškarci se ipak uvek opterećuju hoće li seks dovoljno trajati. Dobro je ako shvate da se žene ne opterećuju vremenom i da više pažnje pridaju predigri, poljupcima i zavođenju.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

1 komentara

 
nyxter, 07 Aug 2012

Da, to su problemi psihološke prirode, no mogu se riješiti razgovorom. Kako u bilo kakvom odnosu (prijateljskom, ljubavnom, poslovnom), tako je i u seksu vrlo važna komunikacija. Znači, treba mirno porazgovarati, objasniti što nije u redu, i druga strana će se prilagoditi, ako joj je stalo. Međutim, mislim da ovaj slučaj nije najproblematičniji. Iako je i sindrom manje vrijednosti veliki problem, možda je sindrom veće vrijednosti još nezgodnija situacija... Znači, riječ je o onima koji misle da su pravi majstori, a zapravo ne znaju šta rade, ni kako treba... Dok su ovi uplašeni još spremni prihvatiti sugestiju, ovi drugi baš i nisu spremni priznati da su u krivu...

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru