Smrtonosni teta talasi

24 Jul 2012
Autor Kewa
1262 pregleda

Svi znamo šta je orgazam, kako se postiže i kako izgleda. Dakle, neću vas gnjaviti sa definicijama i objašnjenjima. Ovde neću pominjati onih 10% žena koje nikada nisu doživele orgazam... Niti onih 40% koje ga redovno glume (a njihovi partneri to apsolutno ne primećuju)...

Smrtonosni teta talasi

Samo ću navesti jednu zanimljivost za koju, verujem, mnogi od vas nisu čuli, a koja se zadnjih nekoliko dana pojavljuje po nekim medijima. Reč je o jačini ženskog orgazma i odredjenim teta talasima koje ženski mozak emituje tokom pomenutog orgazma. Ti talasi su navodno 10 puta jači nego oni koje proizvodi muški mozak. Dakle, zaključuje neki tamo doktor Kanek, ako su teta talasi indikatori jačine orgazma, to znači da muški mozak ne bi preživeo onaj vrhunac koji imaju žene, već bi ih taj šok momentalno usmrtio. S obzirom da je baš zbog toga nemoguće da se izvrši eksperiment na muškom delu populacije, logična je nemogućnost dokaza. Zato mi nisu baš najjasniji naslovi "Naučno dokazano"... Dotični lekar navodi da pomenuti talasi prouzrokuju osećaj "trkačke groznice", to jest euforije koju su iskusili pojedini maratonci... Nikada nisam trčala maraton, ali, sumnjam da tokom svog orgazma žene osećaju ono što i Abebe Bikila kada pretrčava recimo trideseti kilometar staze... Hoću reći, sumnjam da bi i pretčao ostatak... Dakle, dragi moji, dok neki muškarac ne bude pristao da mu se teta talasima razbuca mozak, ne verujte u "naučne dokaze".

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

9 komentara

 
SpaZz, 24 Jul 2012

hahahhahahahahaha slika se baš lijepo uklopila XD

Odgovori
 
Kalina, 24 Jul 2012

Isto tako kazu i za bolove pri porodjaju, kao muskarci ne bi mogli da prezive to. Cula sam da je napad bubrega najveca bol koja postoji. Pa ako to moze da prezive, mogli bi i porodjaj :) Svasta oni dokazuju ali ko zna da li je to tako

Odgovori
 
Kewa, 24 Jul 2012

Eh...kada bi se odredjeni broj pripadnika muske populacije prijavio kao zamorci, verujem da bi na njima isprobali sve zivo..... ali, nije bas svejedno da ti neko kaze: hajde da dozivis zenski orgazam, ali...mozda te ubije... ili: hajde da budes malo trudan.... ali ...nema piva... nema alkohola..cigarete zaboravi... ne smes na utakmice - guzva je, opasno, moze neko da te gurne... a kada sve to prodjes, i odes na porodjaj, onda... bolje da ne pricam, jer bih ja to slikovito opisala, a onda bi se svima smucilo :)

Odgovori
 
Kalina, 24 Jul 2012

Naucno je dokazano da su zene izdrzljivije i jace od muskaraca, tako da mislim da ni jedan muskarac ne bi imao hrabrosti da prihvati takav rizik. Jedini nacin je da se uhvati na silu i onda ispituje :D Ima jedan film sa Svarcenegerom i Deni De Vito, oni su ginekolozi i Arnold uradi sam sebi eksperiment i zatrudni :)

Odgovori
 
perica, 24 Jul 2012

Joj ja sam u momackim godinama talasao sa jednom " tetom ". Svasta me naucila . Mozak mi pomerila . Eh da mi je jos jednom da me zatalasa .

Odgovori
 
najtmer, 25 Jul 2012

a da pitamo Oliveru Jeftic?

Odgovori
 
Kewa, 25 Jul 2012

Eeee...pa prava osoba :))

Odgovori
 
jedina, 27 Jul 2012

evo da znas da sam citala i smijala se :p :)

Odgovori
 
Kewa, 27 Jul 2012

Pa ja ti obecala veseo provod:)

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru