Umetnost od peska

17 Mar 2013
Autor Tea
274 pregleda

Nedavno je završeno još jedno takmičenje u pravljenu najlepšeg dvorca i skulpture od peska na plaži Cannon Beach u Oregonu, SAD. Mada su zbog očekivane plime, umetnici bili vremenski ograničeni, na ovoj plaži su ponovo stvorena prava remek dela.

Ako se uzme u obzir da su za pravljenje ovih zadivljujućih dela kao i njihovo ocenjivanje, takmičari i žiri imali ukupno šest sati na raspolaganju, onda je jasno zašto je ovo jedno od najboljih takmičenja ovakve vrste umetnosti na svetu.

Foto: sandanseaoregon.com

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru