SexCereal - afrodizijak za oba pola

30 Jul 2013
Autor Tea
812 pregleda

Ako ste u vezi u kojoj seksualni odnosi baš nisu deo svakodnevne aktivnosti, a želite da obogatite svoj erotski život, ili ste premoreni od posla i potrebno vam je nešto da vam pojača energiju, možda je za vas pravo rešenje SexCereal.

SexCereal - afrodizijak za oba pola

Sastavni deo svake kulture vekovima su bile supstance koje subjektivno podstiču seksualnu želju ili objektivno pojačavaju seksualni nagon, a nazivaju se afrodizijaci, po grčkoj boginji lepote i ljubavi, Afroditi. Bosiljak, koren gladiole, pistaći i orhideja se pominju kao afrodizijaci još u doba Antičke Grčke. U starim spisima sa naših prostora kao biljke koje povećavaju libido se naročito spominju mirođija i sočivo.

U želji da stvori nešto seksi i zabavno, Piter Erlik iz Toronta je analizirajući dejstvo afrodizijaka sastavio doručak koji proizvodi čudesan efekat nakon dvadeset minuta, a koji se sastoji od žitarica koje podižu energiju i povećavaju seksualnu želju.

Kako "seksi žitarice" ne deluju isto na oba pola, da bi prirodno pomogle u balansiranju hormona i sam doručak je osmišljen za "nju" i "njega". U mešavini za muškarce se nalazi polen, borovnica, semenke bundeve, crni susam, pšenične klice, sok od jabuke, kakao, kokos i voda dok se u mešavini za dame nalazi ovas, zob, sojin protein, brusnica, sok od jabuke, kakao, kokos, semenke suncokreta i lana, badem i đumbir. Dovoljno je samo 3 kašike u kombinaciji sa mlekom ili jogurtom kako bi se se povećala energija i nivo hormona.

Pažnja, u uputstvu SexCereala piše: “Molimo vas da proizvod koristite u razumnim količinama, inače ćete do ručka skakati po zidovima.”

Kutija “Sexy žitarica” u SAD trenutno košta 10 dolara a uskoro bi trebalo da se ovi afrodizijaci nađu i na rafovima evropskih prodavnica. Do tada, ukoliko vam je potrebna dodatna energija na poslu, ili želite da svoj erotski život učinite zanimljivijim, rešenje lako možete pronaći u sopstvenoj kuhinji. Sastojke znate, prema tome potrebno je malo vašeg vremena i mašte da biste za doručak napravili vaše "seksi on i ona musli" i uz pomoć njih se u punoj snazi vratili u akciju.

ΜΕΔΙΑΣ anketa: Da li koristite afrodizijake?


Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru