Pohod na tajno blago Srbije

07 Apr 2015
Autor Tea
477 pregleda

Kako prenose holivudski mediji, mornaričke foke će uskoro krenuti u pohod na ratom razorenu Srbiju, ne u misiju spasavanja već zbog rešavanja višegodišnje misterije sakrivenog blaga u jednom od naših jezera.

Pohod na tajno blago Srbije

U pripremi je novi akcioni triler „The Lake” (Jezero) koji, prema scenariju Lika Besona i u režiji Stivena Kvejla, čuvene „foke” (Navy SEALs) dovodi u Srbiju. Četiri člana ove vojne jedinice su poslata na zadatak da otkriju misteriju blaga sakrivenog negde u dubini jezera.

Kada je ovaj tandem u pitanju, poznavaoci filma navode da je veoma teško proceniti kakav će film biti. Iako je Lik Beson prepoznatljiv među stvaraocima brzih, ali stilizovanih visokobudžetnih filmova „Peti element”, „Nikita” i „Profesionalac”, koji su naišli na takav prijem kod publike da ga u Francuskoj porede sa Stivenom Spilbergom, nedavno je publiku ozbiljno razočarao filmom „Lusi”.

Stiven Kvejl je u potrazi za adrenalinom pokušao da gledaoce uvede direktno u oko oluje, ali je prema oceni filmske javnosti „U srcu oluje” ispao jedan prilično dosadan film. Ipak, sudeći po tome da će se zbog potopljenog blaga mnoge scene snimati pod vodom, i činjenice da je Kvejl svoju karijeru započeo kao pomoćnik reditalja za film „Titanik” i „Ambis” Džejmsa Kamerona, budućnost filma „The Lake” ipak uliva nadu.

Mornaričke foke u filmu „Jezero” će tumačiti Salivan Stejplton, Čarli Bjuli i Dajarmeid Murtag, dok će šefa ovog tima koji zvanično ne odobrava akciju, ali ih u njoj podržava, igrati oskarovac Džej Kej Simons.

Imajući u vidu činjenicu da holivudska produkcija već dugo u kriminalističkim serijama koje se emituju na našim kanalima kao opasne teroriste protiv kojih je neophodno angažovati posebne jedinice specijalaca gotovo bez izuzetka spominju Srbe, nama ostaje nada da će se ovaj film baviti prirodnim lepotama naših jezera zadržavši se na nivou naučno – fantastične priče o skrivenom blagu negde u dubinama njihovog plavetnila.

Premijera filma „The Lake” najavljena je za 15. jul 2016. godine.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru