Najbolje podvodne fotografije 2013

28 Aug 2013
313 pregleda

Više od 700 amatera iz 23 države konkurisalo je na godišnjem takmičenju za najbolju podvodnu fotografiju pod pokroviteljstvom Pomorske škole „Rosenstiel” na Univerzitetu u Majamiju.

Od kako je osnovano 2005. godine ovo takmičenje je zadobilo ogromnu popularnost među zaljubljenicima u objektiv širom sveta. Uslov za učešće je da umetnik-amater ne zarađuje više od 20% svog ukupnog prihoda od bavljenja fotografijom.

Kao i do sada, i ove godine će pobedničke fotografije biti prikazane na putujućoj izložbi kroz južnu Floridu.

izvor: Huffingtonpost i Miami’s Rosenstiel School of Marine

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru