Carstvo balona od sapunice porodice Jang

11 Apr 2015
784 pregleda

Ne postoji dete na planeti koje nije bilo očarano balonima od sapunice, niti roditelj koji nije isprobao sve moguće recepte da bi napravio tako kvalitetnu sapunicu kao ona što je kupljena u šarenoj bočici u čiji poklopac je ugrađen štapić sa obručem. Porodica Jang je našla pravu meru za sve sastojke te providne tečnosti koja se preliva u duginim bojama i od toga napravila pravi spektakl.

Carstvo balona od sapunice porodice Jang

Kanadski umetnik vijetnamskog porekla Fan Jang (Fan Yang) već više od dvadeset godina ne prestaje da oduševljava publiku širom sveta. Njegov „Šou sa balonima” (Gazillion BubbleShow) je jedna od najgledanijih predstava na Brodveju. To je multimedijalni projekat koji uključuje laserska svetla, zvučne efekte i 3D projekcije koji pružaju jedinstven ugođaj, pa su za ovaj spektakl ulaznice unapred rasprodate.

Fan Jang je nosilac brojnih međunarodnih priznanja i osamnaest svetskih rekorda. Svojom veštinom i strašću prema ovoj vrsti umetnosti inficirao je i svog brata Jana (Yano Yang), suprugu Anu (Ana Yang) i decu Denija i Melodi (Deni i Melody Yang), koji su prve nastupe imali već sa četiri i tri godine na televiziji RAI1.

Ako ste mislili da u balon od sapunice ne može da se spakuje 150 ljudi ili jedan slon, grdno ste se prevarili! U tome vas demantuju članovi porodice Jang, kojima ruke sigurno uvek lepo mirišu.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru