Među top 10 na You Tube

05 Jan 2015
Autor Tea
437 pregleda

Među 10 top najgledanijih klipova na YouTube u protekloj godini, našla se i reklama kompanije Budweiser, koja je do te mere raznežila gledaoce da je samo u jednom danu sakupila 10 miliona klikova.

Među top 10 na You Tube

Kao treći sajt po veličini i značaju na Internetu, You Tube je i ove godine izbacio top 10 najgledanijih klipova u protekloj godini. Među njima se nalazi i reklama za Budweiser, koja možda nije nagnala potrošače da kupe i probaju pivo čuvene firme, ali je sigurno potstakla mnoge da zbrinu nekog napuštenog psa.

Iako je poznato da se suprotnosti privlače, neka prijateljstva među životinjama se protive svim pravilima prirode. Upravo takva ljubav se dogodila između tek udomljenog malog labradora koji pronalazi najboljeg druga među konjima na susednoj farmi. Uzalud su vlasnici pokušavali da ih razdvoje, pas je iznova pronalazio put do susedove štale.

Kada je vlasnica nestašnog psića odlučila da povuče rigorozne mere, dogodio se neverovatan rasplet.

Reklama koju je Budweiser snimio za Super Bowl finale, svakako predstavlja sjajan marketinški trik, ali i podstiče na razmišljanje koliko bi svet bio srećniji kada bi među ljudima, bez obzira na različitost postojala iskrena ljubav kao što je ova, koja se spontano rodila između dve životinje koje pripadaju različitim porodicama.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru