Najpopularniji video sa venčanja

07 Sep 2013
Autor Tea
155 pregleda

Koliko puta vam se desilo da prelistavate nečije albume trudeći se da ne zevate, ili da na drugi način vidno ne pokažete koliko vam je dosadno? Po nepisanom pravilu, "upravo venčani" ne shvataju da su te slike interesantne samo njima.

Najpopularniji video sa venčanja

Svesni ovakve činjenice, Eli Konig i Kvang Din su odlučili da snimak svog venčanja učine zabavnim za gledanje svima, kao i da njihov poljubac gledaoci dočekaju sa oduševljenjem i nestrpljenjem.

Ovaj mladi par je napravio usporeni snimak venčanja u trajanju između 4-5 minuta. Koristeći se fotošopom i drugim efektima (poput konfeta), učesnici venčanja su u videu prikazani na jedan neobičan, duhovit, a pre svega originalan način.

Snimak ne samo da nije dosadan prijateljima i porodici, već ga rado gledaju i oni koji mladi bračni par ne poznaju. Za samo par dana, postao je pravi hit na youtube.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru