Ko je Evan, osmogodišnji milioner?

01 Oct 2014
1498 pregleda

Ne bi priča o Evanu bila ništa posebno, da je samo jedan od mnogih malih bogatih naslednika koji uživaju u porodičnoj imovini. Ali, Evan svaki cent zarađuje svojim radom, i nesumnjivo uživa u tome.

Ko je Evan, osmogodišnji milioner?

Njegov posao je najlepši na svetu. Svake godine inkasira 1,3$ miliona radeći ono što svako dete najviše voli. Igra se pred kamerom. Njegovo ljupko lice, a od skoro i lice njegove sestre, je zaštitni znak porodičnog kanala EvanTubeHD, gde postavljaju snimke igara koje igraju i zabavnih projekata koje izrađuju sa svojim ocem Jaredom. Njihovi snimci imaju na milione pregleda, a poplarnost su postizali postepeno. U početku, snimci su bili samo porodična zabava i dragocena uspomena na odrastanje.

Danas je EvanTubeHD prava poslovna platforma koja sklapa ugovore sa brendovima igara i igračaka i skupo prodaje reklamni prostor. Sav profit ostvaren ovim putem se sliva na zajednički račun Evana i njegove mlađe sestre Jillian, što će im svakako olakšati život u budućnosti.

Evan i Jillian žive kao sva druga deca. Idu u školu, rade domaće zadatke, druže se sa drugarima, idu na karate i imaju vreme kad im je dozvoljeno da se igraju na računaru. Njihov otac, vlasnik fotografske radnje i male video-produkcije, kaže da oni nisu svesni svoje svetske popularnosti. Na sve načine pokušava da ih sačuva od publiciteta, koliko god je to moguće u ovim uslovima, i nigde na kanalu, i na internetu uopšte, ne možete naći njihovo prezime niti grad u kojem žive.

Iako je interesovanje javnosti za ovu decu koja su se ove godine našla na listi 20 najplaćenijih nezavisnih YouTube korisnika ogromno, o njima je nemoguće saznati bilo šta sem onoga što njihova porodica sama objavi na njihovom kanalu.

izvor: Business Insider

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru