Magle San Franciska

02 Sep 2013
258 pregleda

Lepota se nalazi svuda oko nas. Potrebno je samo sačekati pravi trenutak. Stanovnik San Franciska, Sajmon Kristen (Simon Christen), naoružao se strpljenjem i kamerom i čekao takve trenutke.

Magle San Franciska

Tokom dve godine pratio je meteorološke snimke i predviđanja i ustajao pre prvih petlova da bi snimio gustu maglu koja se bukvalno valja preko mosta Golden Gejt (Golden Gate), okeana i još usnulog grada.

Mnogih jutara je magla bila suviše retka ili je bilo suviše oblačno. Samo ponekad je ova prirodna pojava nad San Franciskom gusta kao testo. Sati i sati snimanja tokom dve godine za fenomalan ubrzan film koji traje manje od pet minuta, simboličnog imena „Prepušten slučaju".

Uživajte!

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru