Doček smaka sveta na Rtnju

13 Dec 2012
575 pregleda

Neki naučnici i piramidolozi tvrde da je planina Rtanj najstarija i najveća piramidalna građevina na planeti, stara oko pola miliona godina, visoka 1565 metara, veća od Keopsove piramide deset puta. Neverovatna geofizička struktura sa specifičnim metafizičkim karakteristikama. Odnos vrhova i krakova izražen matematičkim formulama zaista ukazuje da se radi o vrlo pravilnoj trostranoj piramidi. Poslednja snimanja i skeniranja modernom opremom i tehnologijama su potvrdila da unutar Rtnja postoje odaje i splet horizontalnih i vertikalnih hodnika, čiji je raspored indentičan kao kod egipatskih piramida.

Doček smaka sveta na Rtnju

Ne zna se pouzdano kako je nastala, da li su je izgradili vanzemaljci, drevne civilizacije ili je vajarsko delo prirode. Opštepoznato je da je Rtanj obavijen misterijom, da boravak na ovoj planini deluje isceliteljski, da se na njemu a i iznad njega dešavaju neke neobjašnjive pojave, da avioni ne lete iznad Rtnja jer su nevidljivi radarima na tom području i da kompasi poblesave. Nad njim se često viđaju neidentifikovani leteći objekti, vatrene kugle, oblaci prave neverovatnu formaciju prstena oko najvišeg vrha Šiljka, a naučnici tvrde da su u poslednjim istraživanjima otkrili da zaista postoje vrlo jaka elektromagnetna polja i zračenja. Pre nekoliko decenija je čak i NASA učestvovala u njegovom istraživanju i gospodin Artur Klark koji je za ovu planinu govorio da je pupak sveta.

Rtanj se nalazi u jugoistočnoj Srbiji, izmedju Sokobanje i Boljevca, oko 200km od Beograda i ovaj krečnjački masiv pripada karpatsko balkanskim planinama. Bogat je podzemnim izvorima, pećinama, jamama i endemskim biljem koje raste samo na ovoj planini i koje je zakonom zaštićeno. Planinarima je uspon na Rtanj postao kultni događaj i važan datum u planinarskim kalendarima tokom cele godine.

Ovih dana su novine preplavljene člancima o tome kako su stranci nagrnuli na Rtanj, u nadi da će tu naći spas od smaka sveta. Da li zaista veruju da će samo ovo područje biti pošteđeno ili su jednostavno zainteresovani za naučno – istraživački događaj pod nazivom "Rtanj – GALAKTIČKI KONTAKT 21.12.2012." koji organizuje Centar za istraživanje i ekologiju Duh Rtnja u periodu od 20. do 23. decembra. Od predavača su najavljeni prof. dr Ljubo Ristovski, prof. dr. Velimir Avramović, prof. Miloš Grozdanović, dr Irena Sjekloća Miler, ing.el.teh. Goran Marjanović, ing.el.teh. Ivan Jušković, ing. kristalografije Spasoje Vlajić i mnogi drugi. Istraživački program obuhvata i snimanja dinamike energetsko-prostornog ambijenta PIP i Čakra sistemom i iC kamerama u realnom vremenu. Merenja elektromagnetnih i drugih polja i energetsko komunikacioni eksperimenti sa Teslinim generatorom skalarnih talasa, Teslinom zavojnicom na energopotentnim lokalitetima i drugim vizuelno komunikativnim uređajima.

U svakom slučaju, želimo im dobar provod, veličanstven pogled sa Šiljka i naravno, očekujemo izveštaj posle smaka sveta.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru