Bekam u Pekamu, za sve fanove „Mućki”

02 Feb 2015
552 pregleda

Pravu poslasticu za sve koji su duže od jedne decenije uživali u nezgodama braće Troter, kraljevima buvlje pijace iz Pekama u Londonu, priredili su glumci ove serije i slavni fudbaler Dejvid Bekam.

Bekam u Pekamu, za sve fanove „Mućki”

U čast preminulog glumca Rodžera Lojda Peka, dobroćudnog blente Trigera, i scenariste Džona Salivana, ekipa Mućki je odlučila da snimi kratak film i sve svoje fanove na trenutak vrati u Troter epohu.

Beckham in Peckham” je prvi put emitovan 21. marta 2014. godine. Glavni likovi, iako primetno stariji, još uvek žive sa idejom da će „u ovo doba, sledeće godine, postati milioneri”. Posao im i dalje ne cveta, uprkos Del Bojevim naporima da osmisli dobru marketinšku kampanju, u kojoj je glavni protagonista, kao i uvek - njegov slepi poslušnik, brat Rodni. Na svom starom prodajnom mestu se konačno pojavljuju sa robom koja nije falsifikat, boksericama sa Bekamovim potpisom, ali se zbog loše reputacije opet suočavaju sa neuspehom.

Dejvid Bekam je u filmu učestvovao u sklopu humanitarne akcije Sport Relief u organizaciji televizijske kuće BBC. Njegov glumački debi je dao poseban šarm ovom kratkom filmu. Pogledajte kako se britanske legende, braća Troter i Bekam snalaze na živopisnom i opasnom terenu pekamskog buvljaka!

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru