Bakina kuhinja

18 Sep 2013
Autor Mirjana
702 pregleda

Italijanka Gabriele Galimberti, po profesiji fotograf, predstavila je svoju novu seriju radova pod nazivom Specijaliteti s’ ljubavlju. Odabir teme ne čudi ako se uzme u obzir tradicionalna italijanska privrženost porodici, ali i tradiciji kada je kulinarstvo u pitanju.

Bakina kuhinja

Gabriele je obišla sva četiri kraja sveta i posetila 58 zemalja da bi fotografisala bake i njihove lokalne specijalitete. Bilo je to fascinantno kulturološko i gastronomsko iskustvo, jer je objektiv uspeo da „uhvati” toplinu, unikatnost i ljubav koja je pratila svaku priprema domaćeg specijaliteta.

Na oficijelnom sajtu Gabriele Galimberti možete naći i detaljne recepte za pripremu ovih specijaliteta.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

1 komentara

 
Aleksandar, 23 Sep 2013

Odavno ne gledam na TV-u emisije o kojekakvim kuvarima i njihovim egzibicijama. Očigledno, ovo je druga priča. Ovo je prava kuhinja, sastojci koji su tim ženama na dohvat ruke i iskustvo i umijeće. Samo još da se proba ona sarmica iz Jermenije....za početak.

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru