Tri glasa Srbije idu na Eurosong

04 Mar 2013
Autor Tea
114 pregleda
Tri glasa Srbije idu na Eurosong

Na predstojećem Eurosongu u Malmeu, Srbiju će predstavljati ovogodišnje finalistkinje i pobednica „Prvog glasa Srbije“. Grupi “Moje 3” koje čine Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović publika je svojim glasovima ukazala čast da budu sedme predstavnice naše države.

Finale ovogodišnjeg “Prvog glasa Srbije” do samog kraja je bilo neizvesno. Tri sjajne devojke, odličnih vokalnih mogućnosti a koje su po svom izražaju, izgledu i temperamentu potpuno drugačije, osvojile su srca naše publike i žirija. Do samog kraja se nije moglo predvideti koja od njih će poneti laskavu titulu "najboljeg glasa" Srbije. Tokom takmičenja, umesto da se među njima rodi rivalitet i ljubomora, one su postale veoma dobre prijateljice što je dovelo do stvaranja  grupe “Moje 3”.

Predhodnog vikenda RTS je organizovao muzički festival Beosong 2013, na kome se prve večeri u polufinalu takmičilo 15 kompozicija od kojih su građani SMS porukama izabrali pet prvoplasiranih. U finalu naredne večeri, za samo 10 minuta koliko je trajalo glasanje, pesma Ljubav je svuda Saše Miloševića Mareta i Marine Tucaković a koju je izveo trio Mirna, Nevena i Sara, je osvojila 25.959 glasova publike. Pored njih, za najbolju pesmu Evrope, predhodne večeri su se borili i Dušan Svilar (20.298 glasova), Saška Janković (6.471 glas), Marija Mihajlović (5.013 glasova) i grupa Sky's (3.403 glasa).

Odlično osmišljen, energičan nastup u kome su pored sjajnog glasa pokazale talenat za ples i glumu, je ovim izuzetnim devojkama, sada članicama grupe Moje 3, doneo ubedljivu pobedu a samim tim i čast da budu sedme predstavnice naše zemlje na predstojećem 58. Eurosongu, koji će se od 14. do 18. maja održati u Malmeu.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru