Zajedničko izdanje člana Beogradskog sindikata i poznatog elektro producenta

10 Apr 2015
272 pregleda

Gost autor: Dušan Alilomov

Boško Ćirković Škabo, član Beogradskog sinidkata, i Goran Toprek, domaći producent elektronske muzike sa bogatom internacionalnom karijerom, su u četvrtak 9. aprila ozvaničili saradnju, započetu prošle jeseni.

Zajedničko izdanje člana Beogradskog sindikata i poznatog elektro producenta

Naime, na jutjub kanalu Škabove etikete Magmedia je objavljena pesma „Kidam!”, prva u trilogiji motivacionih za život. U narednim danima će je slediti: numera „Napolju” i dve verzije pesme „Moj dan”.

Svojevrsno maksi singl izdanje će svoju živu premijeru imati već 17. aprila, prvog dana DAfest-a u Valjevu. Beogradska publika će imati prilike da ih čuje 16. maja, na Škabovom koncertu u Klubu Doma omladine Beograda a novosadska 29. maja u klubu Quarter, na nastupu upriličenom povodom obeležavanja rođendana pokojnog Coleta Marića Oldmana.

www.facebook.com/skabobswww.facebook.com/toprekmusic

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru