"Skakači"

17 Oct 2012
Autor Kewa
67 pregleda

Kada upadnu u krizu, narkomani će svašta uraditi kako bi došli do nekog novca. Najnoviji način je "bacanje pod vozilo". Naime, NVO Obrenovac je upozorila građane da se pričuvaju, ukoliko se voze po Obrenovcu, pogotovo na Šabačkom putu.

Uznemireni meštani prijavljuju sve češće slučajeve, a tvrde da Obrenovac vrvi od narkomana. Žale se da je svaki drugi stan obijen ne bi li se našao neki vredan predmet ili novac i da su im životi u zadnje vreme postali noćna mora.Iskakanje pred vozilo u pokretu, pretvaranje da su teško povređeni, a onda pokušaj iznuđivanja novca od prestravljenog vozača je kratak opis ovog "nenormalnog biznisa".Dešava se da uspaničeni vozač krene da zove policiju i hitnu pomoć, međutim žrtva tada skače na noge i nestaje sa lica mesta. Ovi "skakači" čak biraju pod šta će da skaču. Ako imate bolji auto, i ne vozite brzo, eto vam gosta na haubi. Eh - čak ni oni neće da pogledaju Yugišu.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Tagovi članka

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru