Pre nego što su postali slavni

02 May 2014
384 pregleda

Da se do svetske slave ne dolazi lako, kao i da osim truda i talenta sreća igra važnu ulogu u dostizanju popularnosti, svedoči činjenica da su se svi oni nekada bavili poslovima koji su daleko od sjaja i raskoši crvenog tepiha.

Pre nego što su postali slavni

Iako danas žive veoma luksuzno, pojedine holivudske zvezde su u prošlosti imale težak život i morale su dobro da se pomuče kako bi preživele.

Tom Kruz

On, koji je tri puta nominovan za Oskara i koji je osvojio tri Zlatna globusa, je nekada bio veoma siromašan. Pre nego što je odlučno zaplovio glumačkim vodama, da bi preživeo radio je kao razmosač novina u Kentakiju. Upisao je školu za katoličkog sveštenika, što bi verovatno i bio njegov budući poziv da sreća nije za njega spremala nešto drugo. Danas je to čovek o kome, pored toga što je zvezda sedme umetnosti, znamo i brojne trivije vezane za privatan život. Bio je oženjen najlepšim damama sveta, fanatični je vernik sajentološke crkve, a pitanjem njegove potencijalne homoseksualnosti se sve češće bavi žuta štampa.

Džoni Dep

Nekada problematičan tinejdžer, a danas glumac koji je 2012. godine upisan u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćeniji glumac svih vremena. Da li zbog vatrenog porekla u kome je pomešana krv Čiroki Indijanaca, Nemaca, Francuza i Iraca, tek njegov neobuzdani karakter ga je doveo do toga da rano napusti školu i osnuje muzički bend koji je veoma brzo propao. Pre nego što je postao zapažen glumac bavio se raznim poslovima među kojima je i telefonska prodaja hemijskih olovaka.

Vupi Goldberg

Pravo ime Vupi Goldberg (Whoopi Goldberg) bilo je Karin Elani Džonson. Kada je krenula put zvezda, promenila je ime zbog toga što je smatrala da je ono koje je dobila po rođenju dosadno, a novim prezimenom je želela da istakne svoje jevrejsko poreklo. Njen otac je napustio njenu porodicu dok je još bila beba, pa je ona kao veoma siromašna devojka radila u pogrebnom preduzeću, a potom i kao zidar.

Džim Keri

Slavni komičar je celo detinjstvo proveo u prikolici sa svojom porodicom u Kanadi. Njegov otac je bio muzičar koji je prihvatao svakakve poslove da bi prehranio porodicu. Kada se brak njegovih roditelja raspao, da bi finansijski pomogao svojoj majci pre nego što je počeo da zasmejava ceo svet, Džim je radio kao domar.

Deni Devito

Mada nije imao nesrećno detinjstvo, Deni je radio kao frizer u salonu lepote svoje sestre kako bi plaćao studije na Njujorškom univerzitetu dramskih umetnosti.

Silvester Stalone

Bio je žgoljavi klinac sa govornom manom. Njegovo ime je bilo izvor podrugljivog zadirkivanja od dece iz kraja u kome je rastao. Nesređena situacija u porodici ga je uputila u vojnu školu koja nije uspela da ga dovede u red, a njegove šale na račun pretpostavljenih su bile na ivici kazne zatvora. Bio je toliko siromašan da su ga izbacili iz stana, pa je 3 nedelje živeo na autobuskoj stanici. Da bi preživeo, između ostalog je radio i kao čistač kaveza za lavove.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru