Novi Bermudski trougao

03 Feb 2013
Autor Sena
7273 pregleda

Avion koji je nestao nakon uzlijetanja s arhipelaga Los Rokes, u Karipskom moru, u kome je bio modni mogul Vitorio Misoni ponovo je pokrenuo priče o „kletvi Los Rokesa”. Zanimljivo je kako se područje nestanka naziva novi Bermudski trugao jer je u posljednjih 20 godina tamo nestalo 15 aviona!

Novi Bermudski trougao

Od sredine devedesetih prijavljeno je najmanje 15 incidenata u kojima su se avioni rušili, nestajali ili imali neobjašnjive kvarove dok su putovali između arhipelaga Los Rokes i Karakasa.

Četrnaest ljudi je poginulo 2008. godine, u rušenju aviona koji je leteo na istoj relaciji kao i Misonijev avion, između Los Rakesa i Karakasa. Pronađeno je samo jedno tjelo - olupina nikada.

Serija nesreća u poslednjoj deceniji u kojima su se bez traga gubili avioni i brodovi odgovorna je za glasine i govorkanja o „novom Bermudskom trouglu”; poređenje sa oblašću između Majamija, Bermuda i Portorika je neizbježno zbog reputacije koja ga prati.

Spekuliše se da je možda greška pilota ili oslobađanje metana sa morskog dna dovelo do misterioznog nestajanja aviona i brodova. Nedostatak dokaza koji bi potkrepili barem neku od teorija samo podstiče priču o misteriji zvanoj novi Bermudski trougao.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru